Teinien juhlat alkoivat vetisesti – yhteiskuva pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kouluissa vietetään vuosittain teinielokuvistakin kuuluisia promeja, eli päättäjäistansseja. Monelle nuorelle nuo smokkien ja iltapukujen täyttämät tanssiaiset ovat tärkeä tapahtuma, johon valmistaudutaan jo kuukausia ennen varsinaista iltaa.

Nyt erään teinijoukon tanssiaisilta alkoi epäonnisesti Yhdysvaltojen Wisconsinissa. Kettle Moraine -lukiossa opiskelevat nuoret olivat kerääntyneet yhteen erään ystävän järven rannalla sijaitsevalle talolle ennen tanssiaisia.

Kuva: WISN TV Milwaukee

Juhlapukuihin sonnustautuneet teinit päättivät ottaa yhteiskuvan laiturilla ennen tansseihin lähtöä. Yhteiskuva sai kuitenkin vetisen päätöksen, kun laituri rysähti rikki teinien painosta. Uitetut nuoret lähinnä naureskelivat tapahtuneelle ja muun muuassa kuivattelivat vaatteitaan hiustenkuivaajilla vesiyllätyksen jälkeen, Wisn-sivustolle.

Kuva: WISN TV Milwaukee