Näin karski äijä hempeilee! Bruce Willisin suloinen perhekuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tähtinäyttelijä Bruce Willis tunnetaan lukuisista menestyselokuvista, joista suosituimpiin lukeutuu Die Hard -elokuvasaaga. Ennen loistokasta Hollywood-uraansa Willis työskenteli muun muuassa vartiointifirmassa ja yksityisetsivänä.

Vuonna 2000 Demi Mooresta 13 vuoden avioliiton jälleen eronnut supertähti tuli äskettäin jälleen isäksi, kun hänen kumppaninsa Emma Hemming synnytti parin ensimmäisen lapsen. Nyt verkossa on levinnyt Hemmingin Twitter-blogiinsa lisäämä kuva action-tähdestä. Kuvassa karskeissa rooleissa nähty Willis pitelee vauvaansa sylissään ilmeisen liikuttuneen näköisenä.

Bruce Willis avioitui brittiläisen alusvaatemallin kanssa vuonna 2009. Näyttelijän mukaan 33-vuotias Emma Heming on hänelle “se oikea”. Tähti kertoikin olevansa onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin, sillä mallikaunotar on muuttanut hänen elämänsä päälaelleen. Yksinäiseksi itsensä taannoin tuntenut Willis on nimittäin korviaan myöten rakastunut kumppaniinsa.