65-vuotias naistähti lenkkeili – rintaliivit unohtuivat! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Kate Hudson tunnetaan myös näyttelijätär Goldie Hawnin tyttärenä.

Hawn on pitänyt jo lähes kymmenen vuoden ajan taukoa näyttelemisestä, mutta nyt 65-vuotias isoäiti kuvattiin kuntoilemassa.

Näyttelijätär oli lähtenyt iästään huolimatta lenkille Brentwoodin maisemiin kevyissä lenkkivarusteissa. Kuvien perusteella rinta- tai sporttiliivit olisivat voineet olla paikallaan ohuen harmaan topin alla.

Taannoin asiantuntijat kehottivat Goldieta lopettamaan plastiikkakirugian ennen kuin on liian myöhäistä. Plastiikkakirurgin mukaan näyttelijättären tulisi hidastaa kauneusleikkausten tahtiaan.

Goldie Hawn on ollut kaksi kertaa naimisissa – tanssija Gus Trikonisin ja muusikko Bill Hudsonin kanssa. Näyttelijättärellä on kolme lasta, Oliver, Kate ja Wyatt. Hän on ollut vuodesta 1983 asti parisuhteessa näyttelijä Kurt Russellin kanssa. Goldie on neljän lapsenlapsen, Ryderin, Binghamin, Wilderin ja Bodhin, isoäiti.