Irina Shayk ja Cristiano Ronaldo katsomon näyttävin julkkispari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa seurustelevasta neitokaisesta veikattiin viime vuonna kovaa nousijaa mallimarkkinoilla, ja ennusta näyttää toteutuvan.

Nyt Irina Shayk ja Cristiano Ronaldo on bongattu pitkästä aikaa yhdessä, kun he olivat saapuneet seuraamaan Tennis Open 2012 -kilpailuja Madridissa sijaitsevaan La Caja Magicaan. Julkkispari ei saanut sormiaan irti toisistaan ja meno näytti muutenkin hempeältä.

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.