Jenniferin Tissigate puhuttaa yhä: ”Ne eivät olleet minun rintani!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna. Elokuvan mainoskampanja aiheutti taannoin kohun.

Jenniferin rinnat joutuivat rajun photoshoppauksen kohteeksi, kun niitä jouduttiin pienentämään The Client List -televisiosarjan mainoskuvaan. Nyt tapaus, Jenniferin mukaan Tissigate, on ollut aiheena Wendy Williamsin televisio-ohjelmassa.

– Teimme mainoksen, josta olin ylpeä. Sitten näin sen lehdessä ja huomasin, että ne eivät olleetkaan minun rintani. Ne olivat paljon pienemmät. Ajattelin, että kuka pelleilee rintojeni kanssa? Mitä on tapahtunut? Ne olivat aivan eri rinnat. Se oli hyvin hämmentävää ja kutsuimme tapausta kuvauksissa Tissigateksi, Jennifer Love Hewitt kertoi.

Samalla Jennifer kertoi unelmoivansa olevansa jossain vaiheessa Victorian enkeli edes yhden päivän ajan.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi äskettäin iskeneensä silmänsä Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.