Skandaali paisuu: John Travoltalle jo kolmas homoseksisyytös

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailmassa ei ole hetkeen nähty seksiskandaaleja, mutta kaksi vuotta sitten niitä ilmestyi viikoittain. Nyt eräs maailmankuulu näyttelijä on kuitenkin ajautunut tukalaan tilanteeseen, joka huononee päivä päivältä.

Leffatähti John Travolta joutui äskettäin ongelmiin, kun eräs mieshieroja väitti tähden tarjonneen hänelle rahaa homoseksistä. Pian toinenkin mieshieroja nosti syytteen tähteä kohtaan ja kertoi Travoltan ahdistelleen häntä hierontatilanteessa.

Nyt 58-vuotias näyttelijä on kohdannut jälleen yhden vastuksen, kun jo kolmas mies tuli julkisuuteen ahdisteluväitteidensä kanssa. Fabian Zanzi -niminen laivatyöntekijä nimittäin väittää tähden tarjonneen erään risteilyn aikana hänelle 12.000 dollaria eli 9600 euroa seksisessiosta.

– Hän otti valkoisen takkinsa ja paljasti alastoman vartalonsa. Travolta halasi minua ja pyysi minulta hierontaa. Kieltäydyin hänen tarjouksestaan, kertoo Fabian Zanzi ABC-sivustolle.

Näyttelijätähti on luonnollisesti kiistänyt kaikki syytteet. Eilen Travolta toi julkisuuteen valokuvan kuitista, jolla tyrmää osan syytteistä. Kuitti nimittäin todisti miehen olleen syömässä New Yorkissa samana päivänä, kun hänen väitettiin olleen Beverly Hillsissä hotellissa ahdistelemässä ensimmäisenä syytteen nostanutta mieshierojaa.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.