Kenkämuoti muuttuu yhä hurjemmaksi: ”Peniskorkoja ja legopalikoita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kenkämuoti on saanut viime vuosina yhä erilaisimpia muotoja, joista ei mielikuvitusta puutu. Rohkeisiin asuihin ja kenkävalintoihin päätyvät Lady Gagan ja Nicki Minaj’n kaltaiset tähdet vaikuttavat julkisuudessa nähtävillä asuillaan myös yleiseen kenkämuotiin.

Kuva: Guo Pei

Nuoret suunnittelijat myös nykyään pyrkivät kehittämään mitä shokeeravampia muotoja, jotka herättävät julkista huomiota. Nyt on listattu erikoisen kenkämuodin helmiä. Miltä kuulostaisivat kissoista tai legopalikoista inspiraationsa saaneet kengät? Katso kuvat tästä.

Blondi-teemalla varustetuissa kengissä on poninhäntä mukana ja todellisen nörtin kengät on koottu tietokoneen osista. Mukaan ovat päässeet myös Lady Gagan käyttämät peniskorolla varustetut huikeat korkokengät.