Rihanna rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa, mutta viime aikoina hänet on kuvattu jopa strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa.

Aiemmin tällä viikolla uupumuksen vuoksi sairaalaan kiidätetty 24-vuotias laulaja on poseerannut uuden Battlefield-elokuvansa ensi-iltajuhlissa Los Angelesissa rohkeaan valkoiseen iltapukuun sonnustautuneena. Asu oli varustettu todella pitkällä halkiolla ja se paljasti lisäksi myös koko selän.

Rihanna nähdään pian Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.