Silmättömän lapsen äidin koskettavasta videosta YouTube-hitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Raskauden aikana monet vanhemmat saavat selville, että heidän lapsellaan ei ole kaikki kunnossa. Esimerkiksi näyttelijä Salma Hayekille kerrottiin, että hänen sikiöllään on downin syndrooma. Hän ei tehnyt aborttia ja synnytti lopulta terveen tyttären.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää nopeasti koskettava video, jossa Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva nuori äiti kertoo omasta tilanteestaan ja ratkaisustaan. Hän sai kuulla raskauden aikana, että poikalapsella ei ollut kaikki hyvin. Silti hän ei tehnyt aborttia ja Christian syntyi vammaisena kokonaan ilman silmiä.

Kuva: YouTube

Videolla äiti kertoo miten raskasta Christianin kanssa oli aluksi. Samalla hän kuitenkin paljastaa, että nykyisin kaikki on jo paljon paremmin ja että hänellä ja Christianilla on suuri määrä uusia ystäviä ja mikä tärkeintä – Christian on upea ilopilleri. Videon myötä pojasta on tullut julkkis ja perheen rohkaiseva tarina on auttanut monia muita jaksamaan.