Järkytys! Tässä on maailman tyhmin rikollinen – katso 18-vuotiaan pidätyskuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti ole kovinkaan älykästä kansanosaa, vaan ennemminkin pohjasakkaa myös älyllisellä tasolla. Asiasta saadaan todisteita tasaisin väliajoin, mutta nyt eräs teinipoika on iskenyt siihen viimeisen niitin.

Amerikkalainen 18-vuotias teinipoika on nimittäin nimitetty lehdistössä Maailman tyhmimmäksi rikolliseksi yritettyään ryöstää poliisilaitoksen. Hän oli kävellyt sisään poliisiasemalle Texasin Wilmerissä ja sen jälkeen vaatinut konstaapelia ”antamaan kaikki rahat” hänelle.

Kuva: Splash

Ryöstäjällä oli valkoinen pyyhe toisen kätensä ympärillä, eli hän antoi olettaa pitelevänsä asetta. Ei liene yllätys, että mies hoidettiin saman tien kaltereiden taakse, jossa hän nyt odottaa oikeudenkäyntiä. Nuori mies väittää itse, että kyseessä olisi ollut vain vitsi, mutta viranomaiset ovat asiasta hieman toista mieltä.

– Usein kuulee tarinoita maailman typerimmistä rikollisista, mutta emme olettaneet näkevämme sellaista omassa kaupungissamme, poliisipäällikkö Victor Kemp kertoi Splash Newsille.