55-vuotias isoäiti haluaa cheerleaderiksi – vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen The Dallas Cowboys -jalkapallojoukkueen kuvankauniit cheerleaderit kuuluvat maansa seksikkäimpien ja tunnetuimpien cheerleadereiden joukkoon. Nyt erään isoäidin uutisoitiin haaveilevan cheerleader-urasta kyseisen joukkueen riveissä.

Texasissa asuva 55-vuotias Sharon Simmons kävi nimittäin koe-esiintymässä The Dallas Cowboys -joukkueen cheerleader-karsinnoissa. Yhden lapsen isoäiti kertoi olevansa urheiluriippuvainen, ja sen näkeekin kaunottaren vartalosta. Vaalean fitness-naisen kroppa on nimittäin kuin 20-vuotiaalla. Katso kuvat tästä.

– Olen aina halunnut cheerleaderiksi. Kävin karsinnoissa jo 20-vuotiaana, mutta ura jäi unholaan äitiyden takia. Miksi en yrittäisi nyt? Sharon Simmons kertoi Radar Online -sivustolle.

Naisen mukaan hänen vartalonsa ei poikennut mitenkään muiden koe-esiintymässä käyneiden tyttöjen vartaloista. Vartalostaan huolehtiva yksinhuoltajaäiti on voittanut viime vuosina yhdeksän fitness-kilpailua. Isoäidin mukaan hän on saanut useita treffikutsuja ja jopa kosintapyyntöjä miehiltä sen jälkeen, kun hänen koe-esiintymisensä tuli julki.