Liikunnanopettajan kurinpito liian pitkälle – pukukopit rytisivät

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on uutisoitu viime kuukausina useista tapauksista, joissa opettajat ovat saaneet potkuja työpaikoiltaan rajujen kurinpitomenetelmiensä takia. Nyt erästä Yhdysvaltojen Indianassa asuvaa liikunnanopettajaa syytetään teinipojan pahoinpitelystä.

North Side -koulun liikunnanopettajan Scott Asburyn nimittäin väitetään raivostuneen eräälle oppilaalleen väkivaltaisin seurauksin. Miesopettaja nimittäin tarttui teinipoikaa niskasta ja heitti tämän pukukaappia päin. Raivoisan välikohtauksen kerrotaan saaneen alkunsa, kun opettaja oli kehottanut seitsemättä luokkaa käyvää oppilasta vaihtamaan kaveripiiriään.

Pojan isän mukaan liikunnanopettaja on hänen lapsensa lempiopettaja. ABC 57 -televisiokanavan mukaan koulun johtokunta tutkii parhaillaan tapausta. Scott Asbury on ollut aiemminkin tekemisissä virkavallan kanssa, sillä vuonna 2010 hänet pidätettiin rattijuopumuksesta. Lisäksi hänen hallustaan on löydetty marihuanaa.