Teinipojan photoshoppaus lähti käsistä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookin ja muiden sosiaalisten medioiden sekä erilaisten deittisivustojen suosion kasvun myötä netinkäyttäjät ovat ryhtyneet vuosi vuodelta enemmän tuunaamaan valokuviaan. Yleensä tarkoituksena lienee näyttää mahdollisimman hyvältä, mutta aina tavoitteeseen ei päästä.

Verkossa leviää teini-ikäisen pojan valokuva, jonka kuvankäsittely ei ole paras mahdollinen. Kuvassa hieman pyylevä nuori mies paljastaa nimittäin vatsansa, josta löytyy kuitenkin makkaroiden sijaan ehta sixpack-vatsa. Kyseessä on tietenkin heikosti onnistunut photoshoppaus.

Kyseinen kuvankäsittely lienee saanut innoituksensa viime vuonna nettihitiksi nousseesta kuvasta, jossa pikkupojan vatsaan oli siirretty photoshopilla samat vatsalihakset kuin nyt. Katso kyseinen kuva tästä.