Bryce Dallas Howard kamppailee kilojensa kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Bryce Dallas Howard tunnetaan kuuluisista vanhemmistaan ja lukuisista näyttelijätöistään. Ohjaaja Ron Howardin 31-vuotias tytär on nähty muun muuassa Twilight-elokuvan Victoria-vampyyrinä ja Kylä-kauhuelokuvan naispääosassa. Twilightiin hän päätyi sattumalta, kun Rachelle Lefevre sai potkut roolistaan.

Nyt Bryce Dallas Howard on päätynyt uutisotsikoihin vauvakilojensa takia. Näyttelijätär synnytti neljä kuukautta sitten toisen lapsensa, minkä jälkeen neitokainen ei ole kiiruhtanut kuntosalille. Punapää poikkeaakin muista Hollywoodin julkkisäideistä, jotka aloittavat treenaamisen vain päiviä synnytyksen jälkeen. Katso kuvat tästä.

Kaliforniassa syntynyt Bryce Dallas Howard sai esikoispoikansa Theodoren vuonna 2007 aviomiehensä Seth Gabelin kanssa. Näyttelijätär on kertonut julkisuudessa sairastuneensa raskauden jälkeiseen masennukseen. Hänellä oli muun muuassa vaikeuksia imetyksen kanssa ja hän itki usein yksin suihkussa. Brycen tänä vuonna syntyneen tyttölapsen nimi on Beatrice Jean Howard-Gabel.