Elonkerjuu tekee paluun – uusi single julkaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkä & Elonkerjuu -suosikkiyhtyeen hajoamisen jälkeen Elonkerjuu ilmoitti jatkavansa neljän alkuperäisjäsenen voimin ja etsivänsä joukkoonsa uutta laulajaa. Alkuvuodesta yhtye ilmoitti löytäneensä etsimänsä ja kokoonpano oli kasassa.

Elonkerjuun uusi solisti on syntyjään eteläpohjalainen näyttelijä ja muusikko Juha Lagström. Heti Juhan löytymisen jälkeen alkoi kappaleiden työstäminen. Simo Rallilla, Lenni Paarmalla sekä Juhalla oli pöytälaatikoissaan kappaleita, joista alettiin etsimään potentiaalisia hittejä yhdessä. Ralli ja Paarma olivat pallotelleet jo aiemmin olemassa olevaa materiaalia.

– On hauska huomata, että ensimmäinen sinkkumme on myös ensimmäinen biisi mitä aloimme työstää viime syksynä. Hyvin pian sovitusta tehdessä huomasimme, että Elonkerjuuhan on tehnyt ensimmäisen discobiisinsä! Olimme tyytyväisiä. Tässä on jotakin uutta rouheutta, yhtyeen kitaristi Simo Ralli kuvailee tyytyväisenä.

Tulevana maanantaina fanien puolen vuoden odotus palkitaan kun Elonkerjuu julkaisee ensimmäisen singlensä Viistäköön siipeni maata. Kappale on Simo Rallin säveltämä ja sanoittama, sovituksesta vastaa koko yhtye yhdessä tuottaja Mara Salmisen kanssa.