Poliisin pidätyskuvasta löytyi outo yllätys: ”Kuka mokasi?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa poliisi julkistaa usein pidätettyjen pidätyskuvia, jotka päätyvät siten yleensä nopeasti tiedotusvälineisiin. Aika ajoin kuvissa on mukana poikkeaviakin tapauksia, kuten nyt Ohion osavaltiossa on tapahtunut.

45-vuotias Mark Allan Sperry pidätettiin viikko sitten, kun hän ei ilmestynyt sovittuun oikeudenkäyntiin lastensa elatusmaksuista. Keski-ikäisestä miehestä oli otettu Bulterin poliisilaitoksella asianmukainen pidätyskuva, joka ei kuitenkaan lopulta muistuttanut lainkaan 75 kiloa painavaa ruskeasilmäistä miestä.

Nyt verkossa julkaistussa pidätyskuvassa on nimittäin miehen sijaan nähtävissä ainoastaan miehen kädessään pitelevä viisitoistasenttinen pehmo-orava. Tapauksesta uutisoineen The Smoking Gun -sivuston mukaan vielä ei ole tietoa siitä, miksi kuvassa on vain tammenterhoa pitelevä pehmolelu.