X Factorin kohuttu tuomaristo julkistettiin – mukana seksikäs teinitähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joissain maissa suurenkin suosion saaneen X Factor -formaatin luoja Simon Cowell julkaisi viime vuonna suositusta laulukilpailusta Yhdysvaltojen version, jonka tuomaristo sai kuitenkin potkut edellisen kauden jälkeen. Sittemmin Cowell ryhtyi metsästämään uusia tähtiä tuomareiksi.

Nyt Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman kohuttu tuomaristo on viimein julkistettu. Tulevaa supertähteä koulimassa nimittäin nähdään Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudet tuomarikaunottaret virallistivat tiedon Twitter-blogeissaan, jossa he julkaisivat myös tuomareiden yhteiskuvia.

Kuva: Twitter, Demi Lovato

– Nyt se on virallista! 19-vuotias poptähti Demi Lovato kirjoitti Twitter-blogissaan.

Maailman suosituimpien poptähtien joukkoon lukeutuva Britney Spears saa palkaksi tuomaripestistään 15 miljoonaa dollaria. Teinitähti Demi Lovaton palkkio ei ole tiedossa. Lähteiden mukaan Britney olisi suositellut Demiä tuomaristoon, koska hän ihailee vieroituksessa olleen nuoren laulajan rehellisyyttä.

The X Factor -laulukilpailu suunniteltiin Britanniassa alun perin Pop Idol -ohjelman tilalle. Sittemmin suosittu televisio-ohjelma on levinnyt ympäri maailman. Suomen version voittajaksi valittiin vuonna 2010 Elias Hämäläinen. Yhdysvaltojen ensimmäisen tuotantokauden voittajaksi taas kruunattiin 19-vuotias Melanie Amaro.