Disneyn teinitähdestä varttui seksikäs kaunotar – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Zooey Deschanel tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös Rimmel-merkin mainoskasvona. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Yes Man, 500 Days of Summer ja Muuttohaluton poikamies.

Zooey Deschanel tähdittää parhaillaan Fox-televisiokanavan komediasarjaa New Girl. Nyt hänet on kuvattu punaisella matolla FOX-televisiokanavan ohjelmiston julkistamisjuhlissa New Yorkissa. Samalla saatiin huomata, että entinen teinitähti on nykyisin jo näyttävä ja muodokas kaunotar.

Zooey paljasti äskettäin Allure-lehden haastattelussa joutuneensa lapsuudessaan koulukiusatuksi. Hän kertoi koulutovereidensa olleen hänelle todella törkeitä ja ilkeitä. Tähti ei kuulunut suosittujen oppilaiden joukkoon ja joutui harvinaisen törkeän kiusaamisen kohteeksi.

32-vuotias Zooey erosi taannoin rokkarimiehestään Ben Gibbardista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Gibbard on Death Cab for Cutie -yhtyeen keulahahmo. Pariskunta tapasi toisensa kolme vuotta aiemmin, kun Zooeyn manageri esitteli heidät toisilleen. He kihlautuivat heti samana vuonna.

Zooey Deschanel työskentelee myös muusikkona. Vuonna 2002 hän lauloi ensimmäisen kerran valkokankaalla The New Guy -elokuvassa. Näyttelijätär duetoi myös koomikko Will Ferrellin kanssa Elf-elokuvassa Baby, It’s Cold Outside -kappaleen. Hollywood-kaunotar kärsii keskittymishäiriöstä ja on allerginen useille ruoka-aineksille. Hän seuraakin tarkasti ruokavaliotaan ja elää kasvissyöjänä.