Hanna Pakarinen tekee paluun – uusi single tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hanna Pakarinen on ollut studiossa työstämässä seuraavaa albumiaan jo tovin yhdessä tuottaja Markus Koskisen kanssa. Hanna julkaisi puolitoista vuotta sitten ensimmäisen suomenkielisen albuminsa, Paperimiehen tytär, jonka myötä Hanna esitteli itsestään täysin uuden puolen kappaleiden tekijänä.

Valittu linja tuntui omalta ja oikealta, jolla kaksikko jatkaa seuraavankin albumin kanssa, ottaen kuitenkin askeleen jälleen kohti jotakin uutta ja tuntematonta.

– Ollaan Markuksen kanssa kirjoitettu lauluja lisää kohta 1,5 vuotta. Välillä on täytynyt pysähtyä miettimään, pohtimaan elämää ja itseään. Ihmisiä ympärillä ja miksi täällä ollaan. Laulut kertoo lohdusta, turvasta, toivosta ja niistä pienistä arjen hetkistä. Hanna kertoo.

– Välillä ajattelen, että teen musiikkia juuri itselleni, tälle jo kolmekymppiselle naiselle. Etenkin silloin, kun tuntuu, että tarvitsee jonkun pienen potkun eteenpäin. Lohtusanat ”Kyllä me selvitään” tuntuu aina niin helpottavalta kuulla.

Sydän tuli vastaan-single julkaistaan digitaalisesti 28. toukokuuta. Kappale saa ensiesityksensä tulevana lauantaina 19. toukokuuta Tampereella Likkojen Lenkki-tapahtumassa. Kesällä Hanna tekee vain muutamia keikkoja, sillä hän keskittyy pääasiassa tulevan albumin äänityksiin.