Pyöräilijä yllätti kodittoman perinpohjin: ”Osta mitä ikinä haluat!”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten anteliaisuus kerjäläisille on varsinkin Suomessa vähentynyt selvästi, sillä kaupunkien kadut vallanneille romanikerjäläisille annetut roposet ohjautuvat suoraan järjestäytyneelle rikollisuudelle. Siksi rahaa ei tule antaa romanikerjäläisille lainkaan.

Tilanne on Suomessa aivan toinen paikallisten kerjäläisten kanssa, kuten myös Britanniassa. Lontoossa on nyt kuvattu tapaus, jossa ruokaa roskiksesta etsinyt koditon mies on saanut kokea todellisen yllätyksen. Sattumalta polkupyörällään paikalle osunut 47-vuotias Lewis Dediara pysähtyi nimittäin kohdalle ja tiedusteli mieheltä onko tämä nälkäinen.

Tämän jälkeen Dediara lupasi maksaa kodittomalle mitä tämä ikinä haluaakaan ostaa viereisestä kaupasta. Pyöräilijä kertoi Evening Standard -lehdelle olleensa matkalla lennättämään leijaa parlamenttitalon mäelle nähdessään miehen etsimässä ruokaa roskikisesta. Hän halusi auttaa miestä saamaan vatsantäytettä ja julkaisi videon myöhemmin YouTubessa esimerkkinä muille.