Elokuva Magic Mike on kuin naisten päiväunista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Tänä vuonna näyttelijäkomistus nähdään etenkin naiskatsojien janoamassa Magic Mike -elokuvassa, jossa Tatum näyttelee stripparia.

Nyt etenkin naisia villitsevän Magic Mike –elokuvan miestähdet nähdään Entertainment Weekly –lehden kansikuvassa. Strippareita elokuvassa näyttelevien miesten lihakset eivät jätä ketään naista kylmäksi. Näyttelijät kertoivat lehden haastattelussa muun muuassa siitä, miten he treenasivat kroppansa huippukuntoon elokuvaa varten.

– Kaikki näyttelijät olivat jo valmiiksi melko jäätävässä kunnossa, mutta kaikista helpoiten miehen saa treenaamaan, kun kertoo hänen saavan strippariroolin elokuvassa, Matthew McConaughey kertoi lehdelle.

Elokuvassa tullaan näkemään Tatumin lisäksi myös muita Hollywoodin miestähtiä kuten Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer. Elokuvan trailerissa näyttelijät esittelevät treenattuja vatsalihaksiaan muun muuassa esiintymislavalla kirkuvien naisten edessä. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 29. kesäkuuta.