Tammerfestin klubiohjelma julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest vietetään keskellä hienointa kesää ja se tarjoaa runsaasti ulkoilmakonsertteja. Siitä huolimatta myös klubeilla tapahtuu samaan aikaan. Nyt festivaalin klubiohjelma on julkistettu.

Tapahtuman aloituspäivänä keskiviikkona Pakkahuoneella konsertoivat PMMP ja Olavi Uusivirta. Samana iltana Klubilla esiintyy Scandinavian Music Group. Yo-talo tarjoaa alkuilloissa stand-upia Arimo Mustosen, Pirjo Heikkilän, Heli Sutelan, Antti Syrjän ja JP Kankaan johdolla. Myöhemmin lavan valtaavat Kauko Röyhkä & Narttu, Cleaning Women, Murheenlaakso, Big Wave Riders, Burning Hearts ja French Films.

Sokos Hotel Ilveksen yökerhossa esiintyvät Haloo Helsinki!, Poets of the Fall ja Paleface. Senssillä esiintyy torstaina Notkea Rotta. Viihdemaailma Ilonassa nähdään Vesku Jokinen & Sundin Pojat sekä ruotsalainen discopopkuningatar Pandora. M/S Tammerkosken laivaristeilykeikoilla esiintyvät Terveet Kädet akustisesti, Risto soolona, Radiopuhelimet alasti, Mokoma akustisesti ja Edu Kettunen duona.