Robin Tunney vilautti – mekko paljasti jalkovälin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Robin Tunney on tehnyt jo pitkän uran televisiossa, mutta kohuotsikoissa häntä ei ole juuri nähty. Työnsä ulkopuolella julkisuutta välttelevä tumma kaunotar on nyt kuitenkin päätynyt viihdelehtiin tahattomasta syystä.

Robin Tunney on nimittäin parhaillaan vierailemassa Japanissa, jossa hän markkinoi The Mentalist -suosikkisarjaansa. Tokiossa sarjan tiimoilta järjestettiin kutsuvierastilaisuus ja sen yhteydessä myös lehdistötilaisuus. Toimittajien tentattavana olleen Tunneyn mekko nousi vahingossa turhan ylös paljastaen vahingossa neitokaisen alushousut.

39-vuotias Robin Tunney on amerikkalainen näyttelijätär, joka on tullut suomalaisille tutuksi Pako ja The Mentalist -hittisarjojen tähtenä. Lisäksi hänet on nähty myös valkokankaalla elokuvassa The Craft. Siviilissä hän on kunnostautunut pelaamalla pokeria hyväntekeväisyyden nimissä.