Vanhempien pila karmaisevasti pieleen – lapsi pesukoneeseen

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Vanhemmat keksivät joskus lapsilleen hauskoja ja viihdyttäviä leikkejä, jotka saattavat tuntua lapsista päätähuimaavilta. Nyt erään pienen poikalapsen vanhempien järjetön ja vaarallinen pila on ikuistettu valvontakameran videolla itsepalvelupesulassa.

Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka pariskunta laittaa pienen poikansa pyykinpesukoneeseen itsepalvelupesulassa. Vanhempien uskotaan keksineen pilansa pesulan mainoksesta, jossa kerrotaan suurin kirjaimin Junior-pesun hinta. Vanhempien leikki sai kuitenkin dramaattisen käänteen, kun pyykinpesukone käynnistyi luukun sulkemisen jälkeen.

Itsepalvelupesulassa kuvattu video on saanut YouTube-palvelussa jo yli miljoona kävijää kolmen päivän aikana. Nettivideolla muun muuassa nähdään, kuinka pariskunta yrittää pelastaa poikansa päällä olevasta pyykinpesukoneesta. Hätääntyneet vanhemmat pyytävät apua pesulan työntekijältä, joka onnistuu sammuttamaan laitteen. Lapsen tiedetään olevan kunnossa ja selviytyneen pesukokemuksestaan vain pienillä ruhjeilla.