Brandi Glanville on ikäisekseen upea kaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Täydelliset naiset -televisiosarjan menestyksen myötä maailmalla on lanseerattu lukuisia ohjelmia, joissa seurataan tosielämän täydellisiä naisia. Yksi seuratuimmista tosielämän täydellisistä naisista on amerikkalainen mallikaunotar Brandi Glanville.

Nyt 40 vuoden rajapyykkiä lähestyvä Brandi Glanville esitteli huippukuntoon treenattua bikinivartaloaan auringonoton merkeissä. Vaalea kaunotar oli pukeutunut kirkkaan pinkkeihin narubikineihin, joiden alaosa oli häviävän pieni. Realitytähti saa ansaitusti suitsutusta vartalostaan, sillä hän näyttää huomattavasti ikäistään nuoremmalta.

Brandi Glanville tunnetaan myös avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun 38-vuotias Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.