Katy Perry paljasti: ”Levy-yhtiö ei uskonut minuun”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Hän erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista, ja löysi pian rinnalleen rokkari Robert Ackroydin. Poptähden kuitenkin huhutaan jo eronneen uudesta poikaystävästään.

Nyt 27-vuotias Katy Perry kertoi, ettei hän vakuuttanut levy-yhtiöitä uransa alkuvaiheissa. Laulajan mukaan hän joutui tyytymään useisiin kieltäviin vastauksiin, kun hän kierteli levy-yhtiöitä tehdäkseen unelmistaan totta. Useat levy-yhtiöt nimittäin halusivat persoonallisen Katy Perryn muistuttavan enemmän Kelly Clarksonia tai Avril Lavignea.

– Olen joutunut kuulemaan monta ei-sanaa urani valkuvaiheilla. En vain hyväksynyt sitä. Levy-yhtiöiden pomot eivät uskoneet minuun, koska en ollut niin kuin Kelly Clarkson tai Avril Lavigne, laulaja kertoi The Ellen DeGeneres -keskusteluohjelmassa.

Katyn exä Russell Brand viihtyy nykyisin puolestaan mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.