Kolmevuotias kantoi päiväkotiin repullisen huumeita

Ohhoh! · Neea Jokinen

Huumeiden salakuljettajien tiedetään keksivän hulluja tapoja, joilla saada huumeet kuljetettua jäämättä kiinni. Jotkut huumediilerit käyttävät apunaan muun muuassa lapsia. Nyt eräs kannabista poltteleva mies on tuomittu vankilaan, koska tämä oli piilottanut huumeitaan kolmevuotiaan pojan koulureppuun.

Britannian Salfordissa sijaitsevan päiväkodin opettajat järkyttyivät aiemmin tänä vuonna, kun he löysivät pienen pojan repusta kannabista. Huumeet löytyivät, kun pikkupojan taskusta putosi pussillinen kannabista päiväkodin pihamaalle. Löydön jälkeen hoitajat kysyivät lapselta, mistä hän on saanut pussin.

Sen jälkeen pikkupoika kertoi repussaan olevan lisää pusseja, jotka ovat täynnä kiellettyä ainetta. Poika kertoi päiväkotihoitajille, että aine on tarkoitettu hänen isäpuolensa savukkeisiin. Järkyttyneet hoitajat soittivat paikalle poliisin ja mies pidätettiin. Pojan isäpuoli on nyt tuomittu yli kuukaudeksi vankilaan huumeiden hallussapidosta.

Tapauksen oikeudenkäynti käytiin Manchesterissa. Tuomari Michael Leeming kertoi, että isäpuolen tulisi hävetä silmät päästään. Tuomarin mukaan tapaus oli nimittäin hyvin vakava, sillä mies oli vaarantanut toiminnallaan nuorten lasten hengen. Puolustusasianajaja kertoi, että isäpuoli aloitti kannabiksen käytön vuonna 2004, kun miehen isä murhattiin huumepiireissä, The Daily Mail -sivusto uutisoi.