Tulisa Contostavlos ahtoi kurvinsa rohkeaan mekkoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja verkkoon vuotaneen seksivideonsa merkeissä.

Nyt 23-vuotias Tulisa Contostavlos oli esiintymässä viikonloppuna Demand Live -konsertissa Glasgow’ssa. Laulajatähden yllä nähtiin rohkea asu, sillä hän oli pukeutunut tiukkaan minimekkoon. Tulisan minimekko oli hyvin avoin kaula-aukon kohdalta, ja bruneten muhkea rintamus ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Katso kuvat tästä.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.