Audrina Patridge rentoutui narubikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat taannoin usein otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat erittäin luonnottoman näköiset. Nykyisin muodot ovat jo hieman luonnollisemmat, kun televisiotähti joutui käymään korjausleikkauksessa.

Nyt Audrina Patridge kuvattiin lomailemassa poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa Meksikossa. Realitykaunotar oli valinnut ylleen oranssit narubikinit. Bruneten vartalo on selvästikin kesäkunnossa, sillä neitokaisen vatsa on kadehdittavan litteässä kunnossa.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.