Isabeli Fontana ihastutti Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Isabeli Fontana ei ole suomalaisille vielä kovinkaan tuttu kasvo, mutta neitokainen on ehtinyt tehdä jo pitkän uran mallimaailmassa. Pari viikkoa sitten hän nousi kertarysäyksellä lehtien sivuille, kun hänen ihonväriään oli tummennettu selvästi H&M-mainokseen. Kuvankäsittelyä paheksuttiin laajasti.

Taannoin yläosattomana Homme Vogue -lehdessä poseerannut kaunotar on todellisuudessa huomattavan paljon vaaleampi kuin vaateyhtiön mainoskuvissa. Eilen Isabeil Fontana poseerasi Cannesin elokuvajuhlilla järjestetyssä amfAR-gaalassa upeassa Versacen iltapuvussa.

28-vuotias brasilialaissyntyinen Isabeli Fontana pääsi Elite Model Look -mallikilpailun finaaliin ollessaan vasta 13-vuotias teinityttö. Seuraavana vuonna hän muutti jo Milanoon, Italiaan, jossa hänen malliuransa sai todella lentävän lähdön. Fontana ei ole vielä noussut A-sarjan supermallien joukkoon, mutta hän on poseerannut lukuisissa nimilehdissä, kuten Vogue, Elle, Sports Illustrated, Bazaar, i-D ja Arena. Lisäksi hän on toiminut muiden muassa Armanin, Chanelin, Raplh Laurenin ja monien muiden brändien mainoskasvona.