Janet Jackson ei rintavakoaan häpeillyt – rohkea asu varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimman urheilutapahtuman, Super Bowlin, yhteydessä jo kuusi vuotta sitten tapahtunut Janet Jacksonin kohuvilautus on yhä edelleen vuosittain otsikoissa. Neitokainen itse on kuitenkin viettänyt pari viime vuotta hiljaiseloa, mutta viime aikoina taas aktivoitunut.

Nyt Janet Jackson on osallistunut Ranskan Cannesissa Hotel du Capissa järjestettyyn amfAR’s Cinema Against AIDS .julkkisgaalaan, jonne hän oli pukeutunut upeaan valkoiseen iltapukuun. Asun näyttävin yksityiskohta oli sen etumus, joka peitti mutta samalla paljasti paljon.

Janet teki teinivuosinaan televisiosarjoja, joiden tuottajat eivät halunneet, että Janetin roolihahmolla on vielä muotoja. Siksi he sitoivat rinnat piiloon. Tapaus jätti nuorelle naiselle aikanaan itsetunto-ongelmia, joista hän kirjoitti myös True You -kirjassaan.

– Näyttelin 70-luvulla Good Times -televisiosarjassa. Ensimmäisenä kuvauspäivänä rintojeni todettiin olevan liian suuret, ja olin tuolloin vasta 11-vuotias. Rooli oli annettu minulle jo vuosi aikaisemmin, mutta murrosikäni ilmaantuminen muutti tilanteen vaikeaksi, artisti kertoi ABC News -julkaisulle.