Antaisiko lapsesi leikkiä näin härskeillä leikkipaikoilla?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomen suosituimpiin lasten leikkipaikkoihin lukeutuu muun muuassa Hop Lop -puistot, joissa voidaan järjestää muun muuassa liikuntaleirejä ja syntymäpäiväjuhlia. Leikkipuistosta löytyy useita hauskoja laitteita ja kiipeilytelineitä, jotka ovat lasten mieleen.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuvasarja maailmalta löytyneistä härskeistä leikkipaikoista. Kuvissa nimittäin nähdään muun muuassa eläinaiheisia liukumäkiä, joiden suunnittelijalla on ollut hyvin kaksimielinen mielikuvitus. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuvasarjassa nähdään muun muuassa punainen liukumäki, joka on kiinnitetty elefantin takamukseen. Kuvista löytyy myös hyvin härskejä pomppulinnoja, joiden suuaukot muistuttavat naisten intiimialueita. Kuvien karmaisivimmista päästä on eräs liukumäki, joka on raastimen näköinen.