Rattijuopolla hämmästyttäviä kyytiläisiä – ohikulkijat eivät olleet uskoa silmiään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rattijuoppojen määrä lisääntyy Suomessakin jälleen kesän kynnyksellä, ja juovuksissa ratin taakse istuvat aiheuttavat tulevanakin kesänä todennäköisesti useita kuolonuhreja. Nyt Yhdysvaltojen Iowassa on pidätetty rattijuoppo, jonka autokyyti oli niin sanotusti eläimellistä menoa.

Humalassa ajaneen Jerald Reiterin autosta nimittäin löytyi lemmikkiseepra ja papukaija. Ohikulkija oli soittanut viikonloppuna poliisille, kun hän huomasi eläimet rattijuopon pysäköidyssä autossa. Ankenyn kaupungin poliisi pidätti miehen Doghouse-baarin parkkipaikalla.

Kuva: Facebook

Poliisi sai selville, että eläimet ovat 55-vuotiaan rattijuopon lemmikkejä. KCRG-televisiokanavan mukaan mies on kuljettanut lemmikkejään autolla aiemminkin. Rattijuopon vakiobaarin omistaja on miehen mukaan antanut luvan siihen, että hän saa tuoda seepransa ja papukaijansa baariin ryyppyiltojen ajaksi.

Pidätysiltana mies ei kuitenkaan saanut viedä lemmikkejään baariin, koska baarissa tarjoiltiin ruokaa. Vahvassa humalatilassa ollut Jerald Reiter jättikin lemmikkinsä pysäköityyn autoon. Poliisin saavuttua paikalle, mies oli istunut parkkipaikalla ratin takana. Seepranomistaja puhalsi selvästi yli rattijuopumusrajan ja hänet pidätettiin rattijuopumuksesta.