Teinitähti murskasi fanien sydämet – pusutteli kameroiden edessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailman. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Suomalaiset One Direction -fanit järjestivät aiemmin tässä kuussa näyttävän Flash Mob -tapahtuman Helsingin Kampissa.

Nyt poikabändin laulaja Zayn Malik on särkenyt faniensa sydämiä pusukuviensa takia. 19-vuotias poppari nimittäin kuvattiin suutelemassa Little Mix -yhtyeen teinikaunotarta Perrie Edwardsia. Teinitähdet hempeilivät paparazzien edessä parkkipaikalla ennen kuin Zayn Malik lähti bänditovereidensa kanssa lentokentälle kohti Yhdysvaltoja. Katso kuvat tästä.

– He eivät saaneet näppejään irti toisistaan. Zayn ja Perrie halasivat, kuhertelivat ja suutelivat jatkuvasti.

Lähteiden mukaan Zayn ja Perrie halusivat salailla suhdettaan pitkään, koska he halusivat olla täysin varmoja tunteistaan ennen suhteen julkistamista. Pariskunnan uutisoitiin eronneen joulun aikaan kiireisten työaikataulujensa vuoksi. 18-vuotiaan Perrie Edwardsin mukaan hänellä ei ollut aikaa romanssille, koska hän halusi keskittyä tyttöbändinsä musiikkiin.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.