IL: Suomalaisrokkari pahoinpideltiin sairaalakuntoon – heräsi ambulanssissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähdet joutuvat usein erilaisiin kahnauksiin ja käsirysyihin esimerkiksi liian innokkaiden fanien tai paparazzikuvaajien kanssa. Nyt Iltalehti uutisoi suomalaisittain ikävästä tapauksesta, jossa suosikkirokkari on joutunut pahoinpitelyn uhriksi.

Apocalyptica-yhtyeen sellisti Eicca Toppinen on nimittäin pahoinpidelty rajusti Kanadassa. Iltalehden mukaan syyttömänä tilanteeseen joutunut Toppinen menetti tajuntansa ja heräsi vasta ambulanssissa matkalla sairaalaan. Tikkejä päähän vaatineesta välikohtauksesta huolimatta yhtye kertoi, ettei se aio perua 7th Symphony -kiertueensa keikkoja tapahtuneen takia.

Paljon maailmaa kiertävä Apocalyptica on joutunut ongelmiin ulkomailla aiemminkin. Taannoin yhtyeen Meksikon kiertue käynnistyi ikävissä merkeissä, kun American Airlines hukkasi lennolla yhtyeen tekniset välineet ja kaiken lisäksi myös arvokkaat soittimet. Yhtye onnistui esiintymään lainasoittimilla, mutta omat ovat edelleen kateissa.

Apocalyptican maailmanlaajuinen ura alkoi vuonna 1996 debyyttialbumin Plays Metallica by Four Cellos julkaisulla. Yhtye on sen jälkeen kehittänyt ainutlaatuista tyyliään omalla materiaalillaan ja niittänyt menestystä Suomen lisäksi myös kansainvälisesti. Erityisen suosittu Apocalyptica on ollut Etelä-Amerikassa.