Paris Hilton raivoissaan Kim Kardashianin menestyksestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen.

Paris Hilton pyörittää parhaillaan nimeään kantavilla hajuvesillään huimaa 1,3 miljardin euron arvoista bisnestä. Vanhan sanonnan mukaan raha ei kuitenkaan tuo onnea, ja se saattaa hyvinkin olla totta myös rikkaan seurapiirikaunottaren kohdalla. Radar Online -sivuston mukaan Paris on nimittäin erittäin mustasukkainen entiselle ystävälleen Kim Kardashianille. Kateuden syyksi kerrotaan Kimin paistattelu valokeilassa.

Paris ja Kim viettivät tiiviisti aikaa yhdessä vuonna 2006 ystävyyssuhteen kulta-aikoina. Tällöin Kim oli vielä suhteellisen tuntematon nimi seurapiireissä. Sittemmin neitokaisten ystävyys on kuihtunut. Nyt Paris sivuston mukaan kokeekin, ettei Kim olisi päässyt urallaan mihinkään, ellei hän olisi noussut julkisuuteen hänen ystävänään. Hotelliperijättären kerrotaan olevan erittäin kateellinen Kimin realitysarjojen menestyksestä.

Seurapiirikaunottaren yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Parisin kerrotaan olevan myös erittäin kateellinen Kimin seurustelusuhteesta menestyksekkääseen laulajaan Kanye Westiin. Julkisuudesta selvästikin riippuvainen Paris seurustelee itse tällä hetkellä Kanyeta vähemmän tunnetun DJ Afrojackin kanssa.