Gaalajuhlassa oli silmänruokaa! Jessica, Naomi, Sofia, Kelly…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan viihdemaailmassa eletään gaalailtojen kulta-aikaa, sillä Cannesin elokuvafestivaalien aikaan ja niiden jälkeen ympäri maailmaa järjestetään lukemattomia näyttäviä julkkisjuhlia. Nyt viihdemaailman kermaa on kokoontunut Lontooseen.

Saarivaltion pääkaupungissa sjaitsevassa Mayfair-hotellissa järjestettiin eilen illalla The Glamour Women Of The Year Awards 2012 -gaala, jonka kutsuvieraslista suorastaan pullisteli kaunottaria. Mukana olivat muiden muassa Jessica Alba, Naomi Watts, Alesha Dixon, Abigail Clancy, Kelly Brook, Eva Longoria, Kylie Minogue, Jessie J ja lukuisia muita.

Taannoin Jessica Alba myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Näyttelijäkaunotar kertoi ennen toista synnytystään, ettei voisi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa. Äskettäin hän kertoikin jo haaveilevansa suurperheestä.