Tanssijan toppi petti – rinnat paljastuivat 7 000 katsojan edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sadatmiljoonat ihmiset pääsivät muutama vuosi sitten todistamaan kuinka Janet Jacksonin rinta paljastui Super Bowl -ottelun puoliaikaesityksessä, kun Justin Timberlake rihtaisi vahingossa hänen toppinsa auki. Nyt hieman vastaava skandaali on tapahtunut Singaporessa.

Sikäläisellä Jalan Besarin stadionilla nähtiin sunnuntaina All Stars -futismatsin aluksi perinteinen tanssiesitys, jossa 18 näyttävää kaunotarta viihdytti katsojia. Noin 7.000 katsojaa oli saapunut katsomaan ottelua, ja he saivatkin lopulta enemmän kuin olivat odottaneet.

Kuva: Stomp.com.sg

Erään tanssijan toppi nimittäin petti pahemman kerran. Topin alla ei ollut rintaliivejä, joten hänen rintansa paljastuivat yleisön edessä. Nolon tilanteen huomattuaan tanssija peitti rintansa ja juoksi pois kentältä. Asun pettämisen syytä ei ole vielä kerrottu, mutta olkaimen epäillään katkenneen tai valahtaneen alas. Asiasta uutisoi ensimmäisenä singaporelainen Lianhe Wanbao -lehti.