Kim Kardashian tylyttää intialaisia: ”Ruoka on ällöttävää!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja esimerkiksi universumin kuumimman naisen tittelin.

Räppäri Kanye Westin kanssa seurusteleva kaunotar on nyt mustamaalannut intialaisia. Hän haukkui televisiosarjansa jaksossa intialaista ruokaa ällöttäväksi. Kardashianin kommentti pahoitti ihmisten mielen, ja tähti saikin verkossa palautetta ennakkoluuloisuudestaan. Kaunotar päättikin puolustaa itseään julkisesti.

– Intialaisissa ei ole ihmisinä mitään vikaa, mutta heidän ruokansa on ällöttävää. En tarkoittanut kommenttiani loukkaukseksi heidän kulttuuriaan kohtaan. Kysymys on vain makuasiasta, kertoi Kim Kardashian internetsivuillaan.

Kaunotar kertoi, ettei pidä useista armenialaisistakaan ruoista, vaikka hänen juurensa ovat kyseisestä maasta. Useiden Twitter-kommenttien mukaan Kardashian oli epäkohtelias arvostellessaan vieraan maan ruokaa. Erään seuraajan mukaan on Intialle siunaus, ettei Kardashian pidä heidän ruoastaan, sillä silloin nainen ei todennäköisesti koskaan vieraile maassa.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.