Lost-sarjan tähdet rajuissa riidoissa: ”Matthew hakkaa naisia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Matthew Fox joutui taannoin negatiivisiin uutisotsikoihin pahoinpideltyään naisen erään baarin ulkopuolella. Sittemmin televisiotähti vapautui pahoinpitelysyytteistä.

Nyt Taru sormusten herrasta -elokuvasta tuttu Dominic Monaghan kertoi, ettei hän halua olla missään tekemisissä entisen vastanäyttelijänsä Matthew Foxin kanssa. Brittitähden mukaan 45-vuotias Matthew Fox on nimittäin naistenhakkaaja.

Eräs naisfani pyysi Dominic Monaghania suosittelemaan Matthew Foxille Twitter-palvelun käyttöä. Brittitähti ei kuitenkaan ollut mielissään fanin ehdotuksesta, ja hän vastasikin ihailijan kirjoittamaan tekstiin suorasanaisella mielipiteellä.

– Matthew hakkaa naisia, useinkin. En ole kiinnostunut hänestä, Dominic Monaghan kirjoitti Twitter-blogissaan.

Lähde paljasti TMZ-sivustolle, ettei Dominic Monaghan ja Matthew Fox ole olleet puheväleissä neljään vuoteen. Heidän välirikkonsa on kuitenkin pysynyt poissa julkisuudesta, joten brittitähden paljastus on tullut monille yllätyksenä.

Matthew Fox joutui taannoin seksiskandaalin keskiöön, kun eräs strippari väitti näyttelijän pettäneen vaimoaan hänen kanssaan ollessaan kuvausmatkalla Oregonissa. Televisiotähti kiisti väitetyn seksiskandaalin Playboy-lehdessä. Näyttelijä on ollut naimisissa Margherita Ronchin kanssa jo 20 vuoden ajan, ja pariskunnalla on kaksi lasta.