”Maailman kuumin puumanainen” alastomana rohkeassa nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen televisiojuontaja ja mallikaunotar Melanie Sykes on tunnettu kotimaassaan, mutta kansainvälistä kuuluisuutta 41-vuotias tähti ei ole vielä saavuttanut. Melanie Sykes seurustelee nykyisin 26-vuotiaan toyboyn kanssa.

Nyt televisiotähti on noussut otsikoihin rohkeiden Twitter-kuviensa ja -viestiensä merkeissä. Hän on nimittäin julkaissut 36.000 seuraajansa nähtäväksi rohkean kuvan, jossa hän on täysin alastomana. Brunette istuu kuvassa nojatuolin käsinojan päällä jalat levällään.

Melanie Sykes on julkaissut viime päivinä blogissaan vihjailevia kirjoituksia, jotka on omistettu hänen Jack Cockings -nimiselle rakastajalleen. Nainen on kertonut viesteissään muun muuassa tyydyttävänsä poikaystävänsä kaikki tarpeet.

Melanie Sykes nousi kotimaassaan julkisuuteen Boddingtons-olutmainoksillaan, joissa hän esiintyi bikineissä. Sittemmin hän teki mallintöitä muun muuassa Berlei-alusvaateyritykselle. Televisiotähti on juontanut lukuisia televisio-ohjelmia, kuten The Big Breakfast ja I’m Celebrity… Get Me Out of Here!. Hänellä on kaksi lasta entisen aviomiehensä Daniel Caltagironen kanssa.