41-vuotias puumanainen uskomattomassa kunnossa – rohkea alusvaatekuva nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen televisiojuontaja ja mallikaunotar Melanie Sykes on tunnettu kotimaassaan, mutta kansainvälistä kuuluisuutta 41-vuotias tähti ei ole vielä saavuttanut. Viime päivinä maailman kuumimmaksi puumanaiseksi kutsuttu televisiotähti on ollut otsikoissa rohkeiden nettikuviensa merkeissä.

Nyt Melanie Sykes on jälleen julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan kuvan, jossa hän esittelee huippukuntoon treenattua vartaloaan. Brunette poseeraa kuvassa pitsisessä alusasussa ja korkokengissä. Kahden lapsen äiti on julkaissut kuviensa ohella blogissaan vihjailevia viestejä 26-vuotiaalle toyboy-rakkaalleen.

Melanie Sykes nousi kotimaassaan julkisuuteen Boddingtons-olutmainoksillaan, joissa hän esiintyi bikineissä. Sittemmin hän teki mallintöitä muun muuassa Berlei-alusvaateyritykselle. Televisiotähti on juontanut lukuisia televisio-ohjelmia, kuten The Big Breakfast ja I’m Celebrity… Get Me Out of Here!. Hänellä on kaksi lasta entisen aviomiehensä Daniel Caltagironen kanssa.