Auto kävi huonosti – moottorin SISÄLTÄ löytyi elävä kissanpentu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on kuultu monia tarinoita, joissa kissat ovat menneet lämmittelemään auton moottoritilaan ja sitten vahingossa joutuneet pitkille matkoille auton mukana. Nyt Brasialiasta on kantautunut kuitenkin todella poikkeuksellinen tarina.

Sikäläinen autoilija oli lähtenyt liikkeelle menopelillään, kunnes oli huomannut autonsa menettävän yllättäen tehojaan. Kuljettaja pysäytti autonsa ja meni tarkastamaan tilannetta. Yllätys olikin melkoinen, kun hän huomasi kissanpennun imeytyneen moottorin sisään. Vielä elossa olevan kissan pää ja toinen etutassu olivat vielä moottorin ulkopuolella.

Kuva: Matt Roper

Mies otti osan irti ja ajoi saman tien paloasemalle, jossa vielä elossa ollut kissa saatiin ulos moottorista. Arviolta parin kuukauden ikäinen kissa saatiin pelastettua elävänä, joskin sillä oli sisäisiä vaurioita. Ne korjattiin kuitenkin leikkauksessa ja kissa voi nykyisin hyvin. Palopäällikkö Candido Cleber kertoi Metro-lehdelle arvionsa tapauksen syystä.

– Kissa oli ehkä kiivennyt moottoriin pysyäkseen lämpimänä. Kuljettajan käynnistäessä auton moottori oli imaissut kissan sisäänsä. On ihme, että se on vielä hengissä, Cleber kertoi.