Essex-tähdet suurissa allasbileissä – silmänruokaa vaikka muille jakaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa yksi suosituimmista saippuasarjoista on nykyisin The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Lydia Bright, joka äskettäin yllätti pukeutumalla läpinäkyvään mekkoon.

Suosikkisarjan naistähdet on nyt kuvattu Espanjan Marbellassa järjetetyissä uima-allasbileissä, jossa oli mukana runsaasti myös komeita miehiä. Ainakin kuvista päätellen meno oli vauhdikasta.

Lydia ja hänen TOWIE-kollegansa ovat viime aikoina kuvanneet sarjan viidennen tuotantokauden jaksoja. Äskettäin näyttelijäkaunotar joutui bileillan aikana riitoihin turvamiehen kanssa eräällä kebab-kioskilla. Tilanteesta ikuistettiin myös kuvamateriaalia, joka levisi medioihin. Jälkikäteen nolostunut tähti pyyteli käytöstään anteeksi Twitter-blogissaan.