Suomalaisrokkaria puukotettu – kiidätetty sairaalaan vakavasti loukkaantuneena!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen One Morning Left -yhtyeen kosketinsoittaja Velski, eli Veli-Matti Kananen, on loukkaantunut vakavasti puukotuksessa. Hän joutui tapon yrityksen kohteeksi viime yönä Lapinlahdella, josta hänet kuljetettiin Kuopioon sairaalaan.

One Morning Left vahvisti asian hetki sitten Facebook-sivuillaan, jossa se julkaisi myös valokuvan Velskistä sairaalassa.

– Our synth-player Velski got stabbed three times to lungs/stomach last night. He is still breathing and we truly hope that he will get better soon! yhtye kirjoittaa verkossa.

Velskin tilan kerrotaan olevan vakava, mutta vakaa. Hän sai puukosta iskun keuhkoon ja vatsaan. Hälytyskeskus sai tiedon yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta puoli neljän maissa aamuyöllä. Poliisi tavoitti epäillyn mieshenkilön pian tekojen jälkeen. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

One Morning Left oli taannoin keikkareissulla Saksassa, kun yhtye koki yllättävän takaiskun. Saksan poliisi nimittäin pidätti yhtyeen laulaja Mika ”Miksu” Lahden. One Morning Left -yhtye on saanut tähän mennessä suosiota jo ympäri Eurooppaa ja kerännyt itselleen vankan fanikunnan niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.