Teyana Taylor on varsinainen povipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa uusia poptähtiä tulee viihdemaailmaan kuin liukuhihnalta, mutta vain harva onnistuu lopulta saamaan jalkaa viihdemaailman oven väliin. Nyt eräs sellainen on nuori popkaunotar Teyana Taylor.

Eilen Teyana Taylor kuvattiin Länsi-Hollywoodissa, jossa hän käveli kaupungilla poikkeuksellisen antavalla kaula-aukolla varustetussa paidassa.

21-vuotias Teyana Taylor on amerikkalainen laulaja-näyttelijä. Hän tuli kotimaassaan tunnetuksi vuonna 2008 julkaistulla esikoissinglellään Google Me, joka nousi Yhdysvalloissa suoraan r&b-listan ykköseksi. Vuotta aiemmin Taylor oli mukana MTV-kanavan realitysarjassa My Sweet 16. Sittemmin Teyana oli hetken mukana U.G.L.Y. -nimisessä tyttöbändissä. Nykyisin poppari tekee yhteistyötä Kanye Westin kanssa.