90210-tähti Tiffani Thiessen poolojuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kuumimpaan ykköskaartiin 90-luvulla lukeutunut näyttelijäkaunotar Tiffani Thiessen nousi aikoinaan maailmanlaajuisesti tunnetuksi tähdeksi Beverly Hills 90210 -menestyssarjan ansiosta. Viime vuonna hän palasi julkisuuteen vuosien tauon jälkeen.

Nyt Tiffani Thiessen on kuvattu Veuve Clicquot -shampanjamerkin järjestämissä poolojuhlissa New Jerseyssä. Neitokainen oli pukeutunut teeman mukaisesti näyttävään hattuun ja kesäiseen mekkoon.

36-vuotias Tiffani Thiessen aloitti näyttelijäuransa jo vuonna 1989 suositun Saved By The Bell -televisiosarjan tähtenä. Hän näytteli sarjassa neljän vuoden ajan ja vilahti samoihin aikoihin myös Pulmuset-sarjassa. Varsinaisen läpimurtonsa Tiffani Thiessen teki vuonna 1994, kun hänet kiinnitettiin Beverly Hills 90210 -sarjaan, josta tuli maailmalaajuinen jättimenestys. Sarjan päättymisen jälkeen Tiffanyn tähti on ollut laskussa, vaikka hän on tehnyt vuosien varrella rooleja lukuisissa televisiosarjoissa ja muutamissa elokuvissa.