Adelen asupaljastus tuonee helpotusta naisille: ”Ai sekin tekee sitä?”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajatähti Adele joutui taannoin ilkeiden kommenttien kohteeksi, kun muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kommentoi laulajan olevan hänen mielestään “hieman liian lihava”. Lausunnosta aiheutui kohu, jonka jälkeen laulajatar ilmoitti aloittaneensa dieetin.

Nyt 24-vuotias Adele on kertonut NBC-televisiokanavan haastattelussa, kuinka hänellä oli tämän vuoden Grammy-gaalassa mekkonsa alla jopa neljät Spanx-tukisukkahousut. Nauraen aiheesta puhunut laulajatähti kuitenkin myönsi ottaneensa pari tukisukkahousuparia pois päältään ennen esiintymistään kyseisessä gaalassa. Neitokainen selittääkin, ettei voinut laulaa kaikki ne päällään.

Aiemmin Adele kertoi kokeneensa oikean muotipainajaisen ennen Grammy-gaalaa. Korsetilla varustettu mekko, johon tähden oli alunperin tarkoitus pukeutua, osoittautui liian tiukaksi. Laulajattaren pyörtymiseenkin johtaneen vaatteen sijaan hän päätyikin pukeutumaan useisiin Spanxeihin, ja upeaan mustaan mekkoon.

Adele aloitti aiemmin tänä vuonna Atkinsin dieetin ja tuoreimpien kuvien perusteella laulajatar onkin hoikistunut jo useita kiloja. Samalla hän lopetti tupakanpolton ja aloitti terveellisemmän elämän. Laulajatar käy muun muuassa koiransa kanssa lenkkeilemässä ja harjoittelemassa pilatesta.

Soul-laulaja Adele teki helmikuussa näyttävän paluun kyseisessä Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain.