Bella Thorne yllätti mummobikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori amerikkalainen teinitähti Bella Thorne ei ole vielä paistatellut kovinkaan paljon viihdelehtien otsikoissa, vaikka hänellä onkin jo takanaan mittava ura viihdealalla. Nyt neitokainen tekee kuitenkin tuloaan viihdemaailman kärkikaartiin.

Bella Thorne kuvattiin viikonloppuna Miami Beachilla yhdessä poikaystävänsä kanssa. Nuori pariskunta nautti auringonpalvonnan lisäksi myös uimisesta tuntikausien ajan. Bella oli pukeutunut 60-luvun tyylisiin ”mummobikineihin”, ja välittömästi alkoi spekulointi siitä, onko tämä malli nousemassa alkaneen kesän hitiksi myös nuorten tyttöjen keskuudessa.

14-vuotias amerikkalainen Bella Thorne tunnetaan paitsi näyttelijänä myös laulajana ja mallina. Hän on tähdittänyt urallaan jo yli 20 elokuvaa ja televisiosarjaa sekä esiintynyt kymmenissä mainoksissa. Bella Thorne tunnetaan parhaiten Disneyn tuottamasta televisiosarjasta Shake It Up!, jossa hän näyttelee tanssija CeCe Jonesia.