Duran Duran ei tule Suomeen – syynä aikatauluongelmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaisen Duran Duran -yhtyeen esiintyminen viime vuoden kesäkuussa KaisaFest 2011 -tapahtumassa peruuntui viime hetkellä yhtyeen vokalisti Simon Le Bonin ääniongelmien vuoksi. Neuvotteluista huolimatta korvaavaa konserttipäivää ei ole saatu sovittua, joten KaisaFest -tapahtumaa ei toteuteta tänä vuonna.

KaisaFest 2011 -tapahtuman Duran Duran -konserttiin lipun hankkineille asiakkaille tarjotaan hyvityksenä mahdollisuus päästä samalla lipulla Kaisaniemen puistossa lauantaina 16. kesäkuuta järjestettävään Helsinki Classic Festival -tapahtumaan, jossa esiintyvät Sting, Rumer ja Latebird’s All Stars. Vaihtoehtoisesti lipulla pääsee lauantaina 21.7. järjestettävään Rockin’ Hellsinki vol. 2- tapahtumaan, jossa esiintyvät ZZ TOP, Philip Sayce, Von Hertzen Brothers ja Peer Günt.